Cred cu tărie că fiecare copil are dreptul la o familie – şi nu instituţie, care îl 566ee5818cb40iubeşte şi îl îngrijeşte, îl acceptă necondiţionat – indiferent de vârstă, culoarea pielii sau starea de sănătate. Sfântul Apostol Pavel scria că doar aceea credinţă are valoare care „lucrează prin dragoste” (Galateni 5:6). Astfel, dacă dorim ca ceea ce credem despre adopţie să devină şi realitate va trebui în primul şi primul rând să iubim cu adevărat copiii care sunt lipsiţi de familie. Iar apoi să acţionăm pe toate planurile pentru ca aceşti copiii să aibă un viitor. Susţin ARFO în eforturile depuse în acest sens.
Anamaria Balla, doctor în psihologie,
profesor la Universitățile Partium și Emanuel din Oradea

bodoARFO, ești un gând frumos în inimile oricărui copil orfan și al viitorilor părinți! Îți mulțumim că exiști și că datorită ție putem să sperăm, să credem și să ne bucurăm de o familie întregită. Pentru noi ești ca un frățior mai mare. Mulțumim ARFO!
Loredana & Bodo (Proconsul)

55d30cbb838e6Fiecare copil are nevoie de o mamă și un tată ca să se dezvolte armonios și să crească înconjurat de dragoste și atenție. Apreciez eforturile ARFO de a crea în România o cultură a adopției, de a încuraja familiile să ofere un cămin miilor de copii abandonați. Aceștia reprezintă prezentul și viitorul națiunii noastre și suntem datori să ne ocupăm de ei, să le oferim cele mai bune condiții ca să poată prelua ștafeta generațiilor de la noi.
Florica Cherecheș, Deputat Parlamentul României