faptă buna pentru un viitor mai bun expodom

Faptă bună pentru un viitor mai bun

Vara este sezonul taberelor și evenimentelor în aer liber. La ARFO este și mai special pentru că aveam tabăra anuală ReFresh, tabără pentru părinți adoptivi și copiii lor. Tabără în care părinții discutau despre viața de familie iar copiii aveau parte de jocuri terapeutice și mult fun. E o tabără după care ești/ieși Refresh 🙂

2020 era un an cu visuri mari. Dacă până acum am avut o tabără Refresh pe vară, în 2020 trebuia să avem 3 tabere. Acest lucru nu a mai fost posibil din cauza pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor impuse de autorități. Am fost nevoiți să amânăm atât taberele cât și evenimentele planificate.

Cu toate provocările acestei perioade am încercat să adaptăm activitatea asociației la condițiile actuale și privim cu speranță spre perioadele când vom relua activitățile față în față în condiții de maximă siguranță. Pentru activitățile în aer liber cum sunt activitățile în parc de 2 iunie – Ziua Adopției sau taberele ReFresh un cort de evenimente este foarte practic și de mare ajutor.

Tocmai de aceea, am primit cu bucurie vestea că Expodom face o faptă bună și ne donează un pavilion mare și rezistent, cu structură din oțel, care va fi folosit la evenimentele noastre în aer liber.

Mulțumim, Expodom!

Share!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 Noiembrie este duminica în care ne aducem aminte în mod special de copiii fără familie!

Roagă-te împreună cu noi pentru acești copii!