summitul arfo 2019

o familie pentru acasă

7-9 noiembrie | bucurești

Summitul ARFO 2019

Peste 500 de părinți adoptivi, asistenți maternali sau sociali, copii adoptați sau aflați în plasament, lucrători în ONG-uri, angajați și directori ai DGASPC, clerici și parlamentari vin împreună animați de un singur vis: cum ar fi dacă fiecare copil din România ar crește într-o familie dedicată bunăstării lui. Împreună pentru a descoperi ce putem face fiecare, pentru binele copiilor noștri!

“O familie pentru acasă” este meniul pe care cei peste 50,000 de copii aflați în îngrijirea statului ar dori să-l comande dacă ar putea. Copii pentru care conceptele de “familie” sau “acasă” sunt doar vise frumoase. Summitul reprezintă o călătorie pe care o vom face împreună, la sfârșitul căreia nu vom mai fi la fel. 

ARFO2019 va conține sesiuni motivaționale, mărturii inspiratoare, dezbateri legate de posibilitățile de colaborare între stat și organizațiile nonguvernamentale, peste 40 de workshop-uri pe diferite teme susținute de specialiști naționali și internaționali.

ARFO2019 își dorește să inspire, să încurajeze și să instruiască persoanele care lucrează cu copiii aflați în dificultate din România.

Summitul va fi precedat de 2 preconferinte.

Perioada

Summitul ARFO2019 se desfășoară în perioada 7 – 9 noiembrie.

Va începe în data de 7 cu înregistrarea participanților între orele 15:00 – 17:30, cina de la 17:30 – 19:00, prima sesiune fiind la ora 19:00. Se încheie în data de 9 noiembrie, cu prânzul între orele 13:00 – 14:30.

În acest an avem 2 preconferințe care se vor desfășura în 6 – 7 noiembrie după cum urmează:

În data de 6 noiembrie vor începe simultan: “Îngrijirea competentă a copiilor care au suferit traume” și “Managementul de caz în serviciile sociale pentru protecția copilului și suportul familiei”. Vor începe cu înregistrarea participanților în 6 noiembrie între orele 8:30 și 9:30, prânzul între 12:30 și 14:00 și se vor încheia în data de 7 noiembrie cu prânzul 12:30-14:00

Locația

Summitul ARFO 2019 se va desfășura în București, la Crystal Palace Ballrooms

Cazare

Anul acesta, cazarea se va realiza pe cont propriu la oricare din hotelurile din București. Opțiuni de cazare în proximitatea locației găsiți mai jos.

Pentru cei care doresc, un număr mare de familii din București s-au oferit să găzduiască și să ofere micul dejun fără niciun cost. Pentru a beneficia de aceasta, vă rugăm ca la înscriere să alegeți opțiunea respectivă și după finalizarea înregistrării vă vom contacta pentru detalii.

Cost

preturi Summitul ARFO 2019

*copiii până la vârsta de 2 ani nu plătesc, cei între 2 și 12 ani, vor plăti jumătate din preț iar cei peste 12 ani vor plăti valoarea integrală.

Program Summit

Program preconferința "Îngrijirea competentă a copiilor care au suferit traume"

Program preconferința "Managementul de caz în serviciile sociale pentru protecția copilului și suportul familiei"