Suntem aici pentru tine! Echipa noastră dorește să îți ofere resurse de care ai nevoie pentru a participa la Duminica Orfanului. Mai jos sunt câțiva pași simpli care te vor ajuta să poți folosi gratuit materialele și pachetele de pe site-ul nostru. Dacă ai nevoie de ajutor în continuare, te rugăm să nu eziți să ne contactezi. Dumnezeu să te binecuvânteze și să ajungă la mulți copii orfani prin loialitatea voastră în slujire.

Evenimentul Duminica Orfanului începe cu o persoană care împărtășește pasiunea lui Dumnezeu pentru orfani.

Pași: Selectați o activitate din ideile de mai jos, sau folosiți un design propriu! Începeți să construiți ideea cu rugăciune și planificare, invitând prietenii să vi se alăture.

Propuneri:

  • Serviciu de biserică dedicat : predică, materiale video, mărturie familie adoptatoare, rugăciune, Lanț de rugăciune pentru orfani, tricou duminica orfanului.
  • 25 min din Întâlnirea Bisericii: Material video, mărturie familie adoptatoare și rugăciune pentru orfani
  • 10 min din Întâlnirea bisericii : Material video și rugăciune pentru orfani

Spune-ne ce “pachet” ai ales și noi îți trimitem pe e-mail materialele necesare.
Te rugăm să te înscri pe harta Duminicii Orfanului! Vrem să vedem România acoperită de rugăciune în 11 Noiembrie. Nicio activitate nu este prea mică!

Dacă ai o întrebare sau ai nevoie de kit-ul de resurse ne poți contacta la adresa de e-mail: contact@romaniafaraorfani.ro, pagina de Facebook a evenimentului, sau la tel 0726138601.