Curs Managementul de caz | ARFO & CFCECAS

Alianța România Fără Orfani (ARFO) și Centrul de Formare Continuă și Evaluarea Competențelor în Asistență Socială (CFCECAS) lansează un training online pe tema Managementului de Caz în domeniul asistenței sociale.

Trainingul este disponibil online în mod gratuit, sub formă de înregistrare video și parcurge elementele esențiale pe care un manager de caz trebuie să le stăpânească. Este destinat mai ales specialiștilor din cadrul direcțiilor de asistență socială și protecția copilului.
Trainingul a fost creat de către Liviu Mihăileanu din partea ARFO, Ana Rădulescu și Adela Șetet din partea CFCECAS și are parte și de contribuția dr. Amanda Howards, profesor la Samford University.

“Din punct de vedere tehnic, știm ce avem de făcut în managementul de caz, pentru că ne ghidăm după legislație și standarde. Însă managementul de caz are o componentă importantă, cea a practicii profesionale. Trainingul atinge punctele esențiale după care managerii de caz să se orienteze.
Managementul de caz nu e un proces static, administrat de catre profesionist, singur, ci îl include pe copil, pe părinte și ceilalți specialiști. Copilul trebuie să participe la procesul de management de caz.” (Ana Rădulescu)

Trainingul poate fi parcurs individual sau în grup!

Share!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 Noiembrie este duminica în care ne aducem aminte în mod special de copiii fără familie!

Roagă-te împreună cu noi pentru acești copii!