Banometru

Am lansat Banometru, un program gratuit de sănătate financiară destinat persoanelor vulnerabile financiar care doresc să își obțină independența în acest domeniu.

În perioada aceasta lansăm Banometru, un program gratuit de sănătate financiară destinat persoanelor vulnerabile financiar care doresc să își obțină independența în acest domeniu.

Banometru este un program de responsabilitate socială realizat de Asociația Educație pentru Viața Reală(AEVR), Asociația pentru Relaţii Comunitare(ARC) și ING România.

Alianța România Fără Orfani (ARFO) este beneficiar al programului de granturi Fondul Banometru.

Credem cu tărie că, de cele mai multe ori, cel mai bun loc pentru un copil este în familia biologică. Multe familii își abandonează însă copiii, din motive materiale, financiare și necazuri majore. Credem că, în multe cazuri, intervenția comunității locale poate preveni abandonul copiilor. Prevenția fiind una dintre zonele noastre de acțiune, am ales să facem parte din acest program, dorind să fim un suport pentru aceste familii, ajutând la sănătatea lor financiară.

Programul gratuit Banometru ne învață cum să ne descurcăm mai bine cu banii și să ne gestionăm cheltuielile care sunt în afara sferei noastre de control. Ne oferă informații despre finanțe, dar și suport pentru a trece de la “a ști” la “a face”.

Acesta sprijină și în luarea unor mai bune decizii în ceea ce privește banii și gestionarea acestora. Este un program în care putem să ne vulnerabilizăm în ceea ce privește trecutul nostru financiar fără să fim judecați pentru deciziile nu tocmai bune luate în trecut. 

 Banometru este un “partener” în drumul către sănătate financiară, care oferă soluții concrete și suport în crearea unui plan de acțiune adaptat situației și obiectivelor personale.

Acest program este pentru cei care:

  • Vor să economisească, să-și crească veniturile sau să-și reducă din datorii, dar nu știu de unde să înceapă;
  • Își doresc să se descurce mai bine cu banii;
  • Se preocupă de situația lor financiară;
  • Simt nevoia unui suport personalizat pentru ca banii să nu le mai scape “printre degete”

Beneficiarii Banometru învață: 

  • Cum să se descurce mai bine cu banii
  • Cum să-și gestioneze cheltuielile care sunt în afara sferei lor de control
  • Vor afla informații despre întocmirea unui buget lunar, credite, economisire, investiții
  • Vor avea parte de suport pentru a trece de la “a ști” la “a face”

Ce NU este Banometru

Nu oferă sfaturi sau rețete generale, deoarece situația fiecăruia este unică. Susține în schimb cu resurse și sesiuni personalizate de coaching pentru ca fiecare beneficiar să descopere ce funcționează în cazul său.

Toate informațiile oferite în cadrul cursurilor sau sesiunilor de coaching Banometru sunt în deplină siguranță. Respectăm pe deplin confidențialitatea datelor personale. 

Pentru mai multe informații despre program: Mail: mirela@arfo.ro, Tel: 0773853278

Crezi că Banometru este ceva de care ai nevoie? Înscrie-te acum pentru cursul din 19 Aprilie ora 18:00

Te invităm la un program gratuit de 2 ore în care poți descoperi unelte menite să te ajute în acest proces și ocazia/oportunitatea participării la ședințe de coaching ulterioare în care să identifici chiar tu posibilele soluții pentru situația în care te afli.

Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.