Peste 1.000 de părinți adoptivi, asistenți maternali și sociali, copii adoptați sau aflați în plasament, lucrători în ONG-uri, angajați și directori ai DGASPC, clerici și parlamentari vin împreună animați de un singur vis: cum ar fi dacă fiecare copil din România ar crește într-o familie dedicată bunăstării lui. Împreună pentru a descoperi ce putem face fiecare, pentru binele copiilor noștri!

Conform unui studiu UNICEF din 2016, un copil petrece în medie 7,5 ani în sistemul de protecție. ARFO2018 aduce provocarea de a analiza “Lungul drum spre casă” și de a încerca împreună să îl facem mai scurt. Summitul invită la o analiză a chestiunilor personale dar și a celor de sistem ce ar trebui schimbate pentru ca așteptarea să devină mai scurtă.

ARFO2018 va conține sesiuni motivaționale, mărturii inspiratoare, dezbateri legate de posibilitățile de colaborare între stat și organizațiile nonguvernamentale, peste 50 de workshop-uri pe diferite teme susținute de specialiști naționali și internaționali.

ARFO2018 își dorește să inspire, să încurajeze și să instruiască persoanele care lucrează cu copiii aflați în dificultate din România.

Înscrie-te la Summitul ARFO 2018 sau afla mai multe detalii vizitand pagina principala a evenimentului.

Posted by romaniafaraorfani

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.